Εξοικονόμηση κατ' οίκον

Το ΥΠΕΚΑ, σε μια προσπάθεια να δώσει κίνητρο στους πολίτες να βελτιώσουν την ενεργειακή κατάταξη του σπιτιού τους εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία τους, προωθεί ένα χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες των οποίων τα σπίτια έχουν κατασκευαστεί μέχρι την 31.12.1989 και είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας. Το Πρόγραμμα αυτό, παρέχει κίνητρα στους ιδιοκτήτες να παρέμβουν και να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην επίτευξη των ενεργειακών και περιβαλλοντικών στόχων της χώρας, εξασφαλίζοντας ενέργεια έως και 1 δισ. κιλοβατώρες (kwh)

Προθεσμία προγράμματος: Μέχρι εξάντλησης των πόρων κάθε περιφέρειας

(Η συνολική Δημόσια Δαπάνη του Προγράμματος ανέρχεται σε 396 εκ. € και κατανέμεται ανά Περιφέρεια βάσει των υφιστάμενων σε αυτή κτηρίων και των κονδυλίων που έχει συνεισφέρει το αντίστοιχο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα)
Εάν εγκρίθηκε η υπαγωγή του ακινήτου σας, στο "Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκον" & έχει ήδη κοινοποιηθεί, από το ΕΤΕΑΝ ΑΕ:

Επικοινωνήστε άμεσα με το μηχανολογικό τμήμα του Ομίλου μας και ζητήστε ραντεβού Δωρεάν Αυτοψίας και επίδοσης Οικονομικής Προσφοράς μέρους ή όλου του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του ακινήτου σας.

Ο Όμιλος Εταιρειών Ενεργειακών Εφαρμογών ENERGAS, με εξειδίκευση στις Ενεργειακές Εφαρμογές και την Πράσινη Ενέργεια έχει προβεί σε στρατηγικής σημασίας συνεργασίες, ώστε να μπορεί να υλοποιήσει κατασκευαστικά, όλες τις ανάγκες των "ωφελούμενων" του Προγράμματος, πάντα με τα καλύτερα προϊόντα και συνεργασία και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ

- Θέρμανση (Αερίων & Στερεών Καυσίμων, Αντλιών Θερμότητας κλπ).
- Μόνωση (κάθε είδους για κάθε επιφάνεια και για κάθε ανάγκη)
- Κουφώματα (υψηλών προδιαγραφών, πιστοποιημένα και στα μέτρα σας)
- Αυτοματισμοί (για πραγματική εξοικονόμηση καυσίμου & μέγιστη άνεση χρήστη).
- Ηλιοθερμία (νέας τεχνολογίας ηλιακοί συλλέκτες για ζεστό νερό και όχι μόνο..).
- Τέντες (Ναι!!! και οι τέντες επιδοτούνται από το Πρόγραμμα)
- Ενεργειακές Επιθεωρήσεις - Πιστοποιητικά (γιατί ξέρουμε το συμφέρον σας).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Energas Group?

Καλέστε στο 2310.486.684